Στο νοσοκομείο η Heather Locklear για ψυχιατρική αξιολόγηση

heather-locklear Richard Shotwell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η 56χρονη ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε στους γονείς της και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.

Την περασμένη Κυριακή, η Heather Locklear διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για ψυχιατρική αξιολόγηση, μετά από επέμβαση των αστυνομικών αρχών στο σπίτι της. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Βεντούρα δήλωσε πως έλαβαν κλήση και όταν έφτασαν στην οικία «ανακάλυψαν έναν ασθενή που χρειαζόταν ιατρική φροντίδα. Το άτομο αξιολογήθηκε εκεί και αργότερα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα».

Άρθρο του TMZ δίνει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, σύμφωνα με τις οποίες ένα μέλος της οικογένειας της Locklear κάλεσε την άμεση δράση λέγοντας πως η ηθοποιός επιτέθηκε στους γονείς της και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού σχολίασε πως η πελάτισσά του βρίσκεται σε «διάλειμμα» αυτήν την περίοδο.

FilmMagic / Paul Archuleta

Η ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα λόγω εθισμού σε ναρκωτικά και αλκοόλ τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Locklear απασχολεί στις αρχές, καθώς το 2008 είχε συλληφθεί με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών και αργότερα έκανε εισαγωγή σε κλινική αποτοξίνωσης. Τον περασμένο Φεβρουάριο η Locklear συνελήφθη με τις κατηγορίες της οικιακής βίας και επίθεσης κατά αστυνομικών, οι οποίοι είχαν πάει στο σπίτι της μετά από κλήση που έλαβαν για έντονες λογομαχίες με τον σύντροφό της. Κατά την σύλληψή της η ηθοποιός φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς λέγοντας πως θα τους πυροβολήσει εάν επιστρέψουν ξανά στο σπίτι της.

Τελευταίος σταθερός ρόλος της Locklear ήταν στις σειρές «Franklin & Bash» και «Too Close to Home», ενώ οι πρόσφατες εμφανίσεις της σε ταινίες ήταν το «Scary Movie 5» το 2013 και το «The Game Of Love» το 2016.