Η εμπορική αποτυχία του «Solo» και τα νέα πλάνα της Disney

star-wars-luke-skywalker
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στον αέρα βρίσκονται πλέον οι δύο αυτοτελείς ταινίες για τον Obi-Wan Kenobi και τον Boba Fett.

Οι κακές επιδόσεις του «Solo» έχουν προβληματίσει τους ιθύνοντες στην Disney και τη Lucasfilm, καθώς φαίνεται πως η παραγωγή των επόμενων δύο αυτοτελών ταινιών «Star Wars» έχουν μπει στο πάγο. Οι φήμες για αναθεώρηση των σχεδίων έγιναν γνωστές μέσω άρθρου του Collider.

Σύμφωνα με πηγές, οι Disney και Lucasfilm θα εστιάσουν την προσοχή τους στο τρίτο μέρος της νέας τριλογίας (που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019), καθώς και στην επόμενη τριλογία που σχεδιάζει ο Rian Johnson και τη σειρά ταινιών από τους David Benioff και D.B. Weiss του «Game of Thrones». Έτσι λοιπόν το μέλλον των ταινιών για τον κυνηγό επικηρυγμένων, Boba Fett, από τον James Mangold καθώς και αυτή για τον Obi-Wan Kenobi (όπου φαβορί για την καρέκλα του σκηνοθέτη ήταν ο Stephen Daldry) είναι αβέβαιο.

Οι φανς του Obi-Wan Kenobi και του Boba Fett θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Παρά τις υψηλές προσδοκίες της Disney, το «Solo» του Ron Howard δεν τα έχει καταφέρει στα box office και μετά από μια αναιμική πρεμιέρα και τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας, τα έσοδα κυμαίνονται στα 339,5 εκατομμύρια δολάρια, όταν το «Rogue One» είχε 424 εκατομμύρια στην αντίστοιχη περίοδο. Το «Solo» μπορεί να μην αποτελεί τελικά τεράστια αποτυχία, αλλά σίγουρα δεν κατάφερε να πείσει το ευρύ κοινό.