Ποια είναι τα επόμενα σκηνοθετικά σχέδια του George Clooney;

george-clooney Grant Pollard
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά το «Suburbicon», ο χολιγουντιανός αστέρας θέλει να σκηνοθετήσει το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Echo».

Έχοντας καταξιωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ μπροστά από την κάμερα, ο George Clooney έχει αρχίσει να δείχνει τις αρετές του και από την καρέκλα του σκηνοθέτη. Παράλληλα με την τηλεοπτική μεταφορά του «Catch-22», ο Clooney εξετάζει τα επόμενα σκηνοθετικά σχέδιά του και έχει στο στόχαστρό του το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Echo».

Paramount Pictures

Ο George Clooney έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο της νέα τηλεοπτικής μεταφοράς του «Catch-22».

Το σενάριο του Christopher MacBride εστιάζει σε έναν χειριστή drone της CIA, ο οποίος αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του καθώς προσπαθεί να διαπιστώσει εάν η σύζυγός του είναι αυτή η οποία ισχυρίζεται ότι είναι. Ο ήρωας αναρωτιέται εάν έχει αντικατασταθεί από μια άλλη ή εάν παρανοεί. Καθώς προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος, η ψυχολογική κρίση που περνά μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο έντονη και πολύπλοκη.

Julianne Moore και Matt Damon πρωταγωνίστησαν στην μαύρη κωμωδία «Suburbicon» του George Clooney.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την 20th Century Fox για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία θα αποτελεί παραγωγή της 21 Laps των Shawn Levy, Dan Levine και Dan Cohen. Οι τελευταίες σκηνοθετικές δουλειές του Clooney ήταν το «Suburbicon» και το «Μνημείων άνδρες».