«Game Of Thrones»: Το μπάτζετ του τελευταίου κύκλου σπάει τα κοντέρ

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σύμφωνα με τον Nikolaj Coster-Waldau, οι παραγωγοί του HBO ξόδεψαν τα διπλάσια από ό,τι στις δύο τελευταίες σεζόν.

Η υπόθεση του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones» παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και οι φανς της σειράς θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το 2019 για να μάθουν τελικά τι θα συμβεί στους εναπομείναντες ήρωες του Westeros.

Ο Nikolaj Coster-Waldau, ο οποίος ενσαρκώνει τον Jaime Lannister, φαίνεται πως έχει ενημέρωση σχετικά με το πώς θα ολοκληρωθεί η σειρά και έδωσε μερικά στοιχεία για τον τελευταίο κύκλο σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, οι D.B. Weiss και David Benioff «δε θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά», συμπληρώνοντας πως το κόστος παραγωγής ήταν τεράστιο.

«Έχουμε δουλέψει πιο σκληρά από ποτέ, ξοδέψαμε τα διπλάσια από όσο στις δυο προηγούμενες σεζόν για να γυρίσουμε αυτά τα έξι επεισόδια» εξήγησε ο Coster-Waldau, συμπληρώνοντας πως οι παραγωγοί δεν υπολόγισαν το κόστος για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Όπως είναι φυσικό, ο ηθοποιός απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς ξοδεύτηκε το τεράστιο μπάτζετ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τους τελευταίους κύκλους, ο όγδοος θα περιλαμβάνει τεράστιες μάχες με πολλά εντυπωσιακά εφέ.

Εφόσον ευσταθούν οι εκτιμήσεις του Coster-Waldau για το μπάτζετ, τότε ο όγδοος κύκλος του «Game Of Thrones» θα αποτελεί μια από τις ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρωταγωνιστές της σειράς αμείβονται με ένα εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για κάθε επεισόδιο, οπότε το κόστος για το καστ υπολογίζεται στα 36 εκατομμύρια δολάρια.