Εμπλουτίζεται το καστ της συνέχειας στην ταινία «Αυτό»

it-pennywise
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Xavier Dolan και Will Beinbrink θα παίξουν πλάι στους James McAvoy, Bill Hader, Jessica Chastain και Bill Skarsgård.

Η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Το Αυτό» από τον Andy Muschietti σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία – ωθώντας πολλά στούντιο στο να γυρίσουν ταινίες βασισμένες σε άλλα έργα του Stephen King, οπότε οι παραγωγοί της ταινίας έδωσαν το πράσινο φως για μια συνέχεια.

Το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας εστιάζει στους ενήλικες πια πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας. Έχοντας απομακρυνθεί από την καταραμένη πόλη, Ντέρι, η παρέα του Loosers Club επιστρέφει μετά από ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημα για να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Pennywise και τους καταπιεσμένους φόβους του.

Στο σίκουελ θα εμφανιστούν οι Xavier Dolan και Will Beinbrink.

Οι παραγωγοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως τους ενήλικες ήρωες θα ενσαρκώσουν οι James McAvoy, Bill Hader, Jessica Chastain, James Ransone, Andy Bean, Jay Ryan και Isaiah Mustafa, ενώ ο Bill Skarsgård θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον δαιμονικό κλόουν. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Xavier Dolan και ο Will Beinbrink αποτελούν τις νέες προσθήκες στο καστ της ταινίας.

Ο Gary Dauberman έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο, ώστε να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2019.