Ταξίδι στην πόλη Recife της Βραζιλίας με αφετηρία την ταράτσα του Bios

neighbouring-sounds
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το Sssh! Silent movies εκτάκτως αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Οι Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios., Sssh! Silent Movies, συνεχίζονται και αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν πολύ μακριά. Η ταινία αυτής της εβδομάδας μας μεταφέρει στην πόλη Recife της Βραζιλίας στο πλαίσιο της θεματικής Cities in cinema.

Η ταινία 
Neighbouring Sounds, Kleber Mendonça Filho, 2012
Recife, Brazil 

Η ζωή σε μία μεσοαστική γειτονιά της σημερινής πόλης Recife στη Βραζιλία, αλλάζει όταν τη φύλαξη της γειτονιάς αναλαμβάνει μία ιδιωτική εταιρεία security.  Η παρουσία της εταιρείας στη γειτονιά φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας αλλά και αγωνίας σε μία κοινωνία που ο φόβος κυριαρχεί. Στο μεταξύ, η Bia παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ψάχνει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το συνεχές γάβγισμα του σκύλου του γείτονα. Μία αντανάκλαση της ιστορίας, της βίας και του θορύβου.

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά. Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική. Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Info
ΒΙΟS Terrace
Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15