Ο Jeremy Irons επιστρέφει στη μικρή οθόνη για τους νέους «Watchmen»

Jeremy-irons
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το HBO θα είναι το σπίτι της τηλεοπτικής «συνέχειας» στο εμβληματικό graphic novel των Alan Moore και Dave Gibbons.

Το «Watchmen» είναι ένα από τα πιο σημαντικά graphic novel όλων των εποχών, το οποίο εξετάζει πώς θα ήταν εάν στον πραγματικό κόσμο υπήρχαν υπερήρωες. Η σατυρική και δυστοπική σειρά κόμικ των Alan Moore και Dave Giboons είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 1986, καθώς παρουσίαζε μια πιο ρεαλιστική και προβληματική εκδοχή των φανταστικών, διχασμένων χαρακτήρων και μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Zack Snyder το 2009.

Warner Bros

Η σειρά αναμένεται να επιστρέψει, αυτή τη φορά στην μικρή οθόνη, από τον Damon Lindelof για λογαριασμό του HBO. Σε αντίθεση με την αρκετά πιστή εκδοχή του Snyder, η τηλεοπτική σειρά θα αποτελεί ένα «remix» της πρωτότυπης ιστορίας και θα διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή. Στη σειρά του Lindelof, οι «υπερήρωες» αντιμετωπίζονται πια ως εγκληματίες, με την πρωτότυπη ιστορία να αποτελεί κομμάτι τις «ιστορίας» αυτού του εναλλακτικού κόσμου.

DC

Για την φιλόδοξη παραγωγή, ο Lindelof έχει εξασφαλίσει ένα υπέρλαμπρο καστ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ο Jeremy Irons, ο Don Johnson, η Regina King, ο Tim Blake Nelson, ο Louis Gossett Jr, η Adelaide Clemens και ο Andrew Howard. Ο οσκαρικός Irons θα υποδυθεί έναν αυταρχικό, ηλικιωμένο Βρετανό λόρδο. Εφόσον ο πιλότος της σειράς πείσει τους ιθύνοντες στο HBO, θα δοθεί το πράσινο φως για να προχωρήσει η παραγωγή.