David Lynch: «Trump, προκαλείς πόνο και διχασμό»

david-lynch Andrew Kelly
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο σκηνοθέτης έδωσε περισσότερες εξηγήσεις για τα πρόσφατα σχόλιά του σε μια ανοιχτή επιστολή του προς τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο David Lynch βρέθηκε άθελά του μπλεγμένος σε έναν διαδικτυακό καβγά μέσω Twitter ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump και τον τηλεπαρουσιαστή, Jimmy Fallon. Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής σχολίων, ο Trump αναφέρθηκε σε πρόσφατα σχόλια του Lynch, με στόχο να δείξει ότι έχει τη στήριξη από τον χώρο του θεάματος.

Η παραπομπή του Trump φαίνεται πως ενόχλησε τον σκηνοθέτη, ο οποίος ανήρτησε μια ανοιχτή επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο. Ξεκινώντας, ο Lynch δηλώνει πως θέλει «να κάτσει και να κουβεντιάσει» με τον Donald Trump σχετικά με το σχόλιό του ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους προέδρους στη ιστορία, καθώς θεωρεί πως έχει «παρερμηνευθεί» και χρειάζεται περισσότερη επεξήγηση.

«Δυστυχώς, εάν συνεχίσεις όπως πας, δε θα έχεις τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους καλύτερους προέδρους στην ιστορία. Αυτό φαίνεται πως θα ήταν πολύ λυπηρό για σένα και τη χώρα. Προκαλείς πόνο και διχασμό» τονίζει χαρακτηριστικά ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια ο Lynch εξηγεί πως «δεν είναι αργά» για τον πρόεδρο να «αλλάξει ρότα» και να στοχεύσει σε ένα «λαμπρό μέλλον». Ο σκηνοθέτης θεωρεί πως, εφόσον ο Trump αποφασίσει να ενεργήσει στοργικά ως μεγάλος ηγέτης, «μπορεί να ενώσει τη χώρα» τότε «όλοι θα βγουν κερδισμένοι». Κλείνοντας, ο Lynch εκφράζει την ελπίδα πως τα λόγια του θα βάλουν τον Αμερικανό πρόεδρο σε σκέψεις και σημειώνει πως «το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπεριφερθείς σε όλο τον κόσμο όπως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται».