Μετά τον Joker της DC ο Jared Leto θα υποδυθεί τον Morbius της Marvel

morbius
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με τον χολιγουντιανό σταρ για να ενσαρκώσει τον «ζωντανό βρικόλακα» και εχθρό του Spider-Man.

Ο Jared Leto μπορεί να είναι ο σύγχρονος Joker στη μεγάλη οθόνη, αλλά όπως ο Ryan Reynolds, έτσι και αυτός αναμένεται να «μεταπηδήσει» από τον κόσμο της DC στο σύμπαν της Marvel. Πιο συγκεκριμένα, ο οσκαρικός ηθοποιός φημολογείται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sony για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία βασισμένη στον Morbius.

Invision/AP / Jordan Strauss

Ο Michael Morbius, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τις σελίδες του Amazing Spider-Man, είναι ένας νομπελίστας βιοχημικός ο οποίος βρίσκει τη θεραπεία για μια σπάνια αιματολογική ασθένεια με έναν συνδυασμό θεραπείας με ηλεκτροσόκ και νυχτερίδων βαμπίρ. Όταν όμως ένα από τα πειράματά του πηγαίνει λάθος, ο Morbius μεταμορφώθηκε σε «ζωντανό βρικόλακα» με υπερφυσικές δυνάμεις που τρέφεται με αίμα για να ζήσει. Τα δαγκώματά του είναι συχνά θανατηφόρα, αλλά σε αντίθεση με τους «παραδοσιακούς» βρικόλακες, ο Morbius δεν μπορεί να μεταδώσει την «κατάρα» του.

Marvel

Παράλληλα με τις νέες ταινίες Spider-Man, οι οποίες είναι συμπαραγωγή με την Disney, η Sony έχει βαλθεί να δημιουργήσει ένα δικό της franchise βασισμένο πάνω στους ήρωες της Marvel, για τους οποίους διατηρεί ακόμα τα πνευματικά δικαιώματα. Έτσι λοιπόν, εκτός από τον Spider-Man, σύντομα θα κυκλοφορήσει μια ταινία για τον Venom με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο.