Εκδίκηση, τσεκούρια και θρησκευτικές αιρέσεις στο νέο θρίλερ του Nicolas Cage

mandy-nicolas-cage
ΚΥΡΙΑΚΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το επίσημο τρέιλερ του «Mandy» δίνει μια πρώτη ματιά στην ταινία του Panos Cosmatos που ξεχώρισε στο Sundance.

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ του Panos Cosmatos με τίτλο «Mandy», όπου παίζει τον ρόλο ενός βασανισμένου και απεγνωσμένου ανθρώπου που έχει βάλει στο στόχαστρό του την θρησκευτική αίρεση που του στέρησε τον έρωτα της ζωής του. Πλάι του εμφανίζεται η Andrea Riseborough στον ρόλο της συζύγου, ενώ ο Linus Roache υποδύεται τον αρχηγό της αίρεσης.

Δείτε το τρέιλερ του «Mandy»

Στο νέο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε πως ο Cage και η Risenborough έρχονται σε επαφή με τον αρχηγό της αίρεσης, ο οποίος στη συνέχεια βάζει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό του και σκοτώνει τον χαρακτήρα της συζύγου, Mandy. Έχοντας καταφέρει να ξεφύγει, ο Cage ετοιμάζεται να αναζητήσει εκδίκηση και αφού κατασκευάσει ένα εξωπραγματικό τσεκούρι, ενημερώνει τον χαρακτήρα του Bill Hunt πως σκοπεύει να κυνηγήσει τα μέλη της θρησκευτικής αίρεσης.

Το «Mandy» παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance στις αρχές της χρονιάς, όπου είχε αποσπάσει ιδιαίτερα θερμές κριτικές, τόσο για την ερμηνεία του Cage στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και για τη σκηνοθεσία του Cosmatos. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το φθινόπωρο.