Το καστ του «Breaking Bad» ξανά μαζί

breaking-bad-cast
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Bryan Cranston: «Δεν μπορείς απλά να συνεχίσεις. Ήταν κάτι τόσο ανεξίτηλο και σημαντικό στη ζωή μου που δεν μπορώ και δε θέλω».

Οι πρωταγωνιστές του «Breaking Bad» βρέθηκαν ξανά μαζί για να γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο από την πρεμιέρα της δραματικής σειράς. Το Entertainment Weekly φιλοξένησε την επανένωση των ηθοποιών, οι οποίοι μίλησαν για τις εμπειρίες τους και τις σκέψεις τους για τη σειρά.

Στο «reunion» βρέθηκαν ηθοποιοί όπως Bryan Cranston, Bob Odenkirk, Aaron Paul, Anna Gunn, Betsy Brandt, Giancarlo Esposito, RJ Mitte και Dean Norris, αλλά και ο δημιουργός της δραματικής τηλεοπτικής σειράς, Vince Gilligan, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την ελπίδα του να συνεργαστούν ξανά όλοι μαζί.

«Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ευλογημένος που μοιράστηκα αυτή την απίστευτη εμπειρία του “Breaking Bad” με κάθε έναν από αυτούς. Θυμάμαι όταν γυρνάγαμε την πρώτη σεζόν και ο Dean και εγώ λέγαμε πως σε δέκα χρόνια θα κοιτάμε πίσω και θα λέμε “κατάρα, ήμουν κομμάτι του Breaking Bad"! Είναι τρελό που έχουν περάσει δέκα χρόνια και ακόμα σκέφτομαι πόσο τυχεροί είμαστε όλοι» δήλωσε ο Paul.

Για τον Cranston, πάντως, η επανένωση με τους συμπρωταγωνιστές του, δέκα χρόνια μετά, ήταν «γλυκόπικρη». «Δεν μπορείς απλά να συνεχίσεις. Ήταν κάτι τόσο ανεξίτηλο και σημαντικό στη ζωή μου που δεν μπορώ και δε θέλω. Θέλω να κρατήσω εκείνες τις καλές μνήμες εκείνης της συγκέντρωσης. Οπότε είναι λίγο μελαγχολικό στην πραγματικότητα, είναι γλυκόπικρο».