Πέθανε η Τζέσυ Παπουτσή

tzesu-papoutsi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

H κωμική ηθοποιός είχε παρουσία 37 ετών στο θέατρο και είχε ξεχωρίσει από τους τηλεοπτικούς ρόλους της.

Η δημοφιλής θεατρική και τηλεοπτική ηθοποιός, Τζέσυ Παπουτσή, «έφυγε» την Κυριακή, στην ηλικία των 62 ετών, σκορπώντας θλίψη στον χώρο του θεάματος. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, η ηθοποιός νοσηλευόταν στο «Γ. Γεννηματάς» τους τελευταίους μήνες για όγκο στο κεφάλι και φέρεται να είχε υποβληθεί σε εγχείρηση την περασμένη εβδομάδα.

Η Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, απέκτησε έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα από τον γάμο της με τον Θάνο Καληώρα, ενώ το 2008 παντρεύτηκε τον συνάδελφό της και στιχουργό, Γιάννη Μάνιο. Το θέατρο ήταν η μεγάλη αγάπη της ηθοποιού και εργάστηκε στον «σανίδι» για 37 χρόνια, περίπου 20 από αυτά με το Εθνικό Θέατρο.

Στην τηλεόραση έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις συμμετοχές της σε σειρές όπως «7 θανάσιμες πεθερές», «Εμείς κι εμείς», «Πάτερ ημών», «Οι μικρομεσαίοι» και «Δύο Ξένοι». Παράλληλα όμως με το θέατρο και την τηλεόραση έκανε εμφανίσεις σε κινηματογραφικές παραγωγές όπως το «Ανατολική Περιφέρεια», «Safe Sex», «Βίτσια γυναικών» και «Ροζ ολοταχώς».