«Star Wars»: Η τριλογία του Rian Johnson ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα το 2020

star-wars-last-Jedi-poster
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

«Θα έχει ολοκαίνουριους χαρακτήρες και όλα θα είναι καινούρια» αποκάλυψε ο συνεργάτης του σκηνοθέτη και σεναριογράφου.

Οι απογοητευτικές επιδόσεις του «Solo: A Star Wars Story» είχαν μεγάλο αντίκτυπο στη Lucasfilm, καθώς αποφάσισε να βάλει στον «πάγο» τα σχέδιά της για τις επόμενες δύο ταινίες της ανθολογίας αυτοτελών ταινιών. Σύμφωνα όμως με συνέντευξη του επιχειρηματικού συνεργάτη του, Rian Johnson, η τριλογία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του όγδοου επεισοδίου της κεντρικής ιστορίας δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί και ενδέχεται να κάνει την πρεμιέρα της το 2020.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Jordan Strauss

Η Disney εμπιστεύτηκε τον Rian Johnson για την επόμενη τριλογία μετά την τεράστια επιτυχία του όγδοου επεισοδίου της σειράς «Τελευταίους Τζεντάι».

Μιλώντας στην ιστοσελίδα From The Grapevine, ο Ram Bergman αποκάλυψε πως τα σχέδια του Johnson και της Disney συνεχίζουν κανονικά. «Είναι μια εντελώς νέα τριλογία που ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Rian Johnson, ο συνεργάτης μου, θα δημιουργήσει» τόνισε ο Bergman, ενώ συμπλήρωσε πως «θα έχει ολοκαίνουριους χαρακτήρες και όλα θα είναι καινούρια».

Οι ταινίες για τον Obi-Wan Kenobi και τον Bobba Fett θα καθυστερήσουν.

Με το ένατο και τελευταίο επεισόδιο της ιστορίας των Skywalker να αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο του 2019, ο Bergman άφησε να εννοηθεί πως το πρώτο επεισόδιο της τριλογίας του Johnson μπορεί να είναι έτοιμο για το 2020. «Ίσως σε δύο χρόνια, απλά βρίσκεται στα αρχικά στάδια» σχολίασε ο παραγωγός όταν ρωτήθηκε για μια ενδεχόμενη ημερομηνία εξόδου.