Πρώτες εικόνες από την Julia Roberts στο «Homecoming»

homecoming-Julia-roberts
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η χολιγουντιανή σταρ πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά βασισμένη στο ομώνυμο podcast της Gimlet Media.

Μετά από χρόνια σταθερής παρουσίας στον κινηματογράφο, η Julia Roberts πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει στη μικρή οθόνη, για λογαριασμό της δραματική σειράς «Homecoming» του Amazon. Η σειρά, την οποία σκηνοθετεί ο Sam Esmail του «Mr. Robot» είναι βασισμένη στο ομώνυμο podcast των Eli Horowitz και Micah Bloomberg.

Η Roberts συμφώνησε να παίξει τον ρόλο της Heidi Bergman, η οποία εργάζεται σε έναν οργανισμό που βοηθά στρατιώτες να επανενταχτούν στην κοινωνία. Ένας από τους στρατιώτες με τους οποίους δουλεύει (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Stephan James) ανυπομονεί να ξεκινήσει το επόμενο στάδιο της ζωής τους.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Bergman έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή ως σερβιτόρα σε μια μικρή πόλη, όπου ζει με τη μητέρα της (Sissy Spacek). Ξαφνικά, μια μέρα, ένας πράκτορας του υπουργείου Άμυνας (Shea Whigham) επισκέπτεται την Bergam και τη ρωτά τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την υπηρεσία. Τότε η ίδια αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως υπάρχει μια άλλη αλήθεια και τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θυμάται.

Τον φιλόδοξο και μανιακό υπεύθυνο του οργανισμού θα υποδυθεί ο Bobby Cannavale, ενώ στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Jeremy Allen White, Alex Karpovsky και Dermot Mulroney. Ο πρώτος κύκλος του «Homecoming» αποτελείται από δέκα επεισόδιο και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του μέσω της πλατφόρμας του Amazon το ερχόμενο φθινόπωρο, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.