Ο τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» θα είναι και ο πιο αιματηρός

game-of-thrones-battle
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Sophie Turner: «Θα είναι πιο αιματηρός, με περισσότερο θάνατο και συναισθηματικά πιο βασανιστικός από ποτέ».

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της επικής σειράς φαντασίας, «Game Of Thrones», αναμένεται να προβληθεί το 2019, με τους παραγωγούς του HBO να παίρνουν πολλά μέτρα για να αποφύγουν τις διαρροές και τα spoiler. Πέραν του ότι η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από μόλις έξι (αλλά μεγάλα) επεισόδια, οι αποκαλύψεις σχετικά με την πλοκή έχουν βγει με το σταγονόμετρο.

Αυτό που ίσως είναι ξεκάθαρο πάντως είναι ότι δε θα επιβιώσουν όλοι οι ήρωες της σειράς και οι μάχες θα είναι αρκετά εντυπωσιακές. Αυτό επιβεβαίωσε άλλωστε και η Sophie Turner, η οποία ενσαρκώνει τη Sansa Stark. Σύμφωνα με συνέντευξη της Βρετανίδας ηθοποιού, ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα είναι ο «πιο αιματηρός, με περισσότερο θάνατο και συναισθηματικά πιο βασανιστικός».

Πρόσφατα, η ίδια είχε σχολιάσει πως οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να περιμένουν να δουν «μεγαλύτερα και πιο φανταστικά στοιχεία» στον τελευταίο κύκλο. Όσον αφορά την τύχη της Sansa Stark, η Turner δήλωσε: «Πάντα είχα το αίσθημα πως μάθαινε και προσαρμοζόταν». Η ηθοποιός εξήγησε ότι ένιωσε τεράστια ικανοποίηση όταν ο χαρακτήρας της έκανε τη μετάβαση σε πολεμίστρια και εξέφρασε τη μεγάλη χαρά της για την εξέλιξή της στην γενικότερη ιστορία του «Game Of Thrones».