Ο John Malkovich είναι ο νέος Πάπας

John-malkovich Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μετά το «Young Pope» με τον Jude Law, ο Paolo Sorrentino ετοιμάζει το «New Pope» για λογαριασμό του HBO.

Η δραματική τηλεοπτική σειρά, «The Young Pope» ,του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Paolo Sorrentino, ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του 2016, με τον Jude Law να δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία στον ρόλο τους ως νέου Πάπα στη σύγχρονη εποχή. Η πρωτότυπη μίνι σειρά είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό και είχε προταθεί για βραβεία Emmy και Χρυσή Σφαίρα.

HBO / Gianni Fiorito

Η ερμηνεία του Jude Law στην σειρά ήταν εξαιρετική.

Μετά λοιπόν την τεράστια επιτυχία, ο Sorrentino έχει ήδη καταστρώσει σχέδια για άλλη μια σειρά, αυτή φορά με τον τίτλο «The New Pope», όπου ο John Malkovich θα παίξει τον ρόλο ενός νέου Πάπα. Ο Law ενδέχεται να επιστρέψει στη νέα σειρά για να υποδυθεί ξανά τον Πάπα Πίο ΙΓ’, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του, ούτε το κατά πόσο θα αποτελεί «συνέχεια» στο «The Young Pope».

AP

O Malkovich έχει συμφωνήσει να υποδυθεί τον Ηρακλή Πουαρό σε μια νέα τηλεοπτική παραγωγή για το BBC.

Όπως και στην περίπτωση του «Young Pope», έτσι και τα γυρίσματα του «The New Pope» με τον Malkovich θα πραγματοποιηθούν στην Ιταλία, με το HBO να στοχεύει σε μια πρεμιέρα το 2019. Καθώς πλησιάζει η έναρξη της τηλεοπτικής παραγωγής στα τέλη της χρονιάς, λογικά θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και τους συντελεστές της νέας σειράς.