Η επόμενη ταινία της Scarlett Johansson έχει οίκους ανοχής, αναβολικά και ποδόσφαιρο

scarlett-Johansson Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders στη βιογραφική ταινία «Rub and Tug».

Μετά τους «Εκδικητές», η Scarlett Johansson αφήνει τις περιπέτειες και τα ειδικά εφέ για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία για την ζωή της Jean Marie Gill. Η ταινία με τίτλο «Rub & Tug» αφηγείται την ιστορία της Gill, η οποία τη δεκαετία του 1970 έφτασε να διευθύνει οίκους ανοχής καθώς και ένα κύκλωμα αναβολικών που είχε συνεισφορά στη δυναστεία των Pittsburg Steelers.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Rupert Sanders, με τον οποίο η Johansson συνεργάστηκε στο «Φάντασμα στο κέλυφος», και εξιστορεί την άνοδο της Gill στον υπόκοσμο χάρη στη βοήθεια που έλαβε από τους συμμάχους της στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα του Πίτσμπεργκ. Παράλληλα όμως με τις εγκληματικές της δραστηριότητες, το «Rub & Tug» θα αναφερθεί στον παράφορο έρωτα της Gill με τη σύντροφό της, Cynthia.

Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Gary Spinelli, γνωστό για τη δουλειά του στο πρόσφατο «American Made» με τον Tom Cruise. Η New Regency σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με ένα μπάτζετ γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια.