Έρχεται πρίκουελ ταινία για τους «Sopranos»

the-sopranos Anthony Neste
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο Alan Taylor έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του «The Many Saints Of Newark».

Η τηλεοπτική σειρά «The Sopranos» υπήρξε μια από τις πιο ποιοτικές παραγωγές του HBO, με ένα αμφιλεγόμενο τέλος που συνεχίζει να διχάζει του θαυμαστές της. Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ με σιγουριά τι έγινε μετά το δραματικό φινάλε, αλλά σύντομα θα μάθουμε τι προηγήθηκε της σειράς, χάρη στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Many Saints Of Newark» που έγραψε ο David Chase.

Η ταινία, την οποία σύμφωνα με το The Wrap θα σκηνοθετήσει ο Alan Taylor, θα αποτελεί πρίκουελ στην σειρά και διαδραματίζεται στο Νιούαρκ την δεκαετία του 1960, όταν και οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των Αφροαμερικανών και Ιταλών κατοίκων οδήγησαν σε βίαιες συγκρούσεις. Πολλούς από τους μεγαλύτερους σε ηλικία χαρακτήρες των «Sopranos» θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, η οποία θα εξιστορεί την άνοδο της οικογένειας.

Η επιλογή του βετεράνου τηλεοπτικού σκηνοθέτη δεν είναι τυχαία, αφού ο Taylor είχε σκηνοθετήσει πολλά επεισόδια στις τέσσερις από τις έξι σεζόν των «Sopranos», ενώ το 2007 τιμήθηκε με βραβείο Emmy για το επεισόδιο «Kennedy And Heidi». Το σενάριο του πρίκουελ έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Chase, σε συνεργασία με τον Lawrence Konner. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στην χρονιά.