Αντί για τρέιλερ, η Sony ανέβασε «κατά λάθος» ολόκληρη ταινία στο YouTube

khali-the-killer
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας streaming πρόλαβαν να δουν το «Khali The Killer» πριν το κατεβάσουν έξι ώρες αργότερα.

Ένας εργαζόμενος στην Sony έκανε ένα λάθος που ενδεχομένως να του στοιχίσει ακριβά, αφού αντί για το τρέιλερ της ταινίας «Khali The Killer» ανέβασε κατά λάθος ολόκληρη την ταινία στο YouTube. Χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας κατάφεραν να δουν την ταινία, μέχρι να αντιληφθούν το λάθος τους στην Sony και να την κατεβάσουν έξι ώρες αργότερα.

Η ταινία του Jon Matthews με τους Richard Cabral, Ryan Dorsey και Corina Calderon έχει κυκλοφορήσει σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης (όπως την Γερμανία και την Ολλανδία), αλλά δεν έχει κάνει την πρεμιέρα του ακόμα στις αμερικάνικες αίθουσες. Το γεγονός ότι το «Khali The Killer» δεν έχει ενθουσιάσει θεατές και κριτικούς έβαλε σε σκέψεις του χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να θεωρούν πως το «λάθος» ήταν εσκεμμένο, ώστε να δημιουργηθεί ντόρος για την ταινία.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας πάντως έδειξε πως έχει αίσθηση του χιούμορ και όταν έμαθε για το «λάθος» της Sony τόνισε σε μια ανάρτηση του στο Twitter πως εκτός από την συγγραφή, σκηνοθεσία, μοντάζ και παραγωγή της ταινίας θα έπρεπε να είχε αναλάβει και το ανέβασμα του τρέιλερ.

Δείτε το (σωστό) τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.