Ο νεαρός Sigmund Freud κυνηγά κατά συρροή δολοφόνους στην νέα σειρά του Netflix

sigmund-freud
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η παραγωγή της νέας γερμανόφωνης αστυνομικής σειράς για την πλατφόρμα streaming θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Ο Sigmund Freud είναι κυρίως γνωστός για την συμβολή του στην ψυχολογία και την ψυχοανάλυση, αλλά σύμφωνα με μια νέα σειρά που ετοιμάζει το Netflix στην Αυστρία, στα νεανικά του χρόνια βοηθούσε τις αστυνομικές αρχές της Βιέννης να διαλευκάνουν μυστήρια εγκλήματα. Όπως αποκαλύπτει άρθρο του Hollywood Reporter, η νέα γερμανόφωνη σειρά της πλατφόρμας streaming θα τιτλοφορείται «Freud» και θα έχει στόχο το κοινό στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Ουγγαρία και την Φινλανδία.

Στην σειρά του Netflix ο νεαρός Freud θα είναι να ανακαλύψει την ταυτότητα και να σταματήσει την δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου που δρα στην Βιέννη του 19ου αιώνα. Το άρθρο αποκαλύπτει πως σύμμαχοι του θα είναι ένας Βιεννέζος αστυνομικός και ένα μέντιουμ. Έτσι λοιπόν το «Freud» θα θυμίζει τις αμερικάνικες σειρές «Psych» με τους James Roday και Dulé Hill, «The Mentalist» με τον Simon Baker καθώς και το πιο πρόσφατο «Mindhunter» με τους Jonathan Groff, Holt McCallany και Anna Torv.

ZDF Enterprises

Το κάστινγκ ήδη αρχίσει, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Σκηνοθέτης στα οχτώ επεισόδια της σειράς θα είναι ο Marvin Kren, με προϋπηρεσία στην βραβευμένη σειρά «4 Blocks» του TNT και ο οποίος θα συνεργαστεί με τους Stefan Brunner και Benjamin Hessler στην συγγραφή των σεναρίων. Το κάστινγκ της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην χρονιά, το φθινόπωρο. Μετά την πετυχημένη σειρά μυστηρίου «Dark», η οποία θα επιστρέψει για μια δεύτερη σεζόν, το «Freud» αποτελεί την δεύτερη φιλόδοξη αυστριακή παραγωγή της πλατφόρμας streaming.