Έφτασε το πρώτο τρέιλερ του «The Favourite» από τον Γιώργο Λάνθιμο

the-favourite
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Olivia Colman, Rachel Weisz και Emma Stone πρωταγωνιστούν στην νέα δραματική ταινία εποχής του Έλληνα σκηνοθέτη.

Μετά τον «Αστακό» και τον «Θάνατο ενός ιερού ελαφιού», ο Γιώργος Λάνθιμος αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στο αυτοκρατορικό και γεμάτο δολοπλοκίες παρελθόν της Μεγάλης Βρετανίας στην νέα του ταινία «The Favourite». Το ιστορικό δράμα του Λάνθιμου διαδραματίζεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Άννας και της Λαίδης Σάρας.

Δείτε το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.

Ενώ η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με την Γαλλία, η Βασίλισσα ενδιαφέρεται περισσότερο για αγώνες με πάπιες και να τρώει ανανάδες. Η διοίκηση του βασιλείου της όμως γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη όταν μια νέα υπηρέτρια καταφτάνει στην βασιλική αυλή με στόχο να γίνει η έμπιστη σύμβουλος της βασίλισσας.

Η Olivia Colman πρωταγωνιστεί στην ταινία ως Βασίλισσα Άννα, η Rachel Weisz υποδύεται την καλή φίλη και έμπιστη σύμβουλο της Λαίδη Σάρα και η Emma Stone ενσαρκώνει την φιλόδοξη υπηρέτρια. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι Colman και Weisz συνεργάζονται με τον Λάνθιμο, καθώς είχαν παίξει αμφότερες στον «Αστακό». Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Nicholas Hoult και Mark Gatiss. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2019.