«Star Wars»: Ο Billy Dee Williams θα ξαναφορέσει την μπέρτα του Lando

star-wars-billy-dee-williams-lando-calrissian
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Τα γυρίσματα του ένατου επεισοδίου θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι με στόχο μια πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο Donald Glover μπορεί να άφησε τις καλύτερες εντυπώσει στο «Solo: A Star Wars Story», αλλά ο «αυθεντικός» Lando Calrissian, ο Billy Dee Williams, είναι έτοιμος να επιστρέψει στον ρόλο του, στο ένατο επεισόδιο της κεντρικής σειράς. Οι φήμες για μια επιστροφή του Williams κυκλοφορούσαν για αρκετό καιρό, αλλά η συμμετοχή του επιβεβαιώθηκε μόλις πρόσφατα.

Μετά τις ερμηνείες του στο πέμπτο και έκτο επεισόδιο της σειράς ταινιών, ο Williams είχε κάνει σποραδικές εμφανίσεις στον κόσμο του «Star Wars», δανείζοντας την φωνή του στην animated σειρά «Star Wars Rebels» και στην ταινία «Lego». Στο τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας θα αναμένονται να επιστρέψουν οι Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac και John Boyega.

Η ψηφιακή Carrie Fisher, όπως εμφανίστηκε στο «Rogue One».

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τον χαρακτήρα της πριγκίπισσας Leia μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Carrie Fisher. Οι παραγωγοί έχουν αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα επιλέξουν άλλη ηθοποιό για να παίξει τον ρόλο και ούτε σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ειδικά εφέ, όπως έγινε στην περίπτωση του «Rogue One». Μένει να φανεί λοιπόν εάν και κατά πόσο ο χαρακτήρας της θα παίξει ρόλο στην ταινία, ως η τελευταία «εν ζωή» απόγονος του Anakin Skywalker.

Ο J.J. Abrams θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας που θα αποτελεί τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία των Skywalkers, ενώ θα γράψει το σενάριο σε συνεργασία με τον Chris Terrio. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σύντομα, με την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο του 2019.