Αναρρώνει σπίτι του ο George Cloney μετά από τροχαίο ατύχημα στην Ιταλία

clooney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο ηθοποιός διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο και αφού έγιναν οι σχετικές εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Ο George Clooney βρίσκεται σπίτι του και αναρρώνει, καθησύχασε ο εκπρόσωπος του χολιγουντιανού αστέρα την Τρίτη, μετά το ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στους δρόμους της Σαρδηνίας. Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία αυτό το διάστημα για τα γυρίσματα της νέας του τηλεοπτικής παραγωγή «Catch-22» για το Hulu.

Στις 8:15 π.μ. ο Clooney οδηγούσε ένα σκούτερ, όταν μια Mercedes-Benz δεν του έδωσε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν, ανέφερε ο Alberto Cicognani, ένας από τους αστυνομικούς που κατέφτασε στο σημείο. Ο Cicognani συμπλήρωσε πως ο 57χρονος ηθοποιός έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

EPA

Μια τοπική εφημερίδα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος, η οποία δημιούργησε ερωτήματα σε σχέση με την κατάσταση υγείας του Clooney. Τελικά όμως τα τραύματα του ηθοποιού δεν ήταν σοβαρά. Αφού διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και μαγνητική τομογραφία, οι γιατροί είδαν ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και του δόθηκε εξιτήριο.