Κατεβαίνει τελικά για πρόεδρος ο Dwayne Johnson, αλλά όχι το 2020

dwayne-Johnson Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο ηθοποιός και παλαιστής του αμερικάνικου κατς επιβεβαίωσε πως έχει βάλει στόχο να εμπλακεί με την πολιτική.

Η εκλογή του Arnold Schwarzenegger ως κυβερνήτη της Καλιφόρνια και του Donald Trump ως προέδρου των ΗΠΑ έχουν δείξει με τον πιο τρανό τρόπο τα τελευταία χρόνια πως μια καριέρα στην μουσική, την τηλεόραση και το κινηματογράφο αποτελεί «σίγουρο» εισιτήριο για την πολιτική. Ειδικά μετά την εκλογή του Donald Trump, πολλοί αστέρες από τον χώρο του θεάματος έχουν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους για μια πολιτική καριέρα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο δημοφιλής ηθοποιός και παλαιστής του αμερικάνικου κατς Dwayne Johnson, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως τον ενδιαφέρει η πολιτική και ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2020. Δυστυχώς για τους θαυμαστές του Johnson, τελικά δεν θα κατέβει για πρόεδρος στις επόμενες εκλογές λόγω του φορτωμένου προγράμματος του.

Invision/AP / Jordan Strauss

«Δυστυχώς δεν το βλέπω να συμβαίνει το 2020. Είναι μια θέση που απαιτεί χρόνια σκληρής δουλειάς και εμπειρίας για να μάθεις τις δεξιότητες. Υπάρχει πολύ έδαφος που πρέπει να καλυφθεί και λόγω του προγράμματος μου, δεν είναι δυνατόν το 2020. Τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό για την θέση, είναι κάτι το οποίο έχει σκεφτεί σοβαρά. Αυτό που χρειάζομαι είναι χρόνος να βγω έξω και να μάθω» δήλωσε ο Johnson σε συνέντευξη τύπου για την νέα του ταινία «Ουρανοξύστης».

Ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του ηθοποιού Hiram Garcia επιβεβαίωσε την πρόθεση του Johnson να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, λέγοντας πως «πραγματικά ενδιαφέρεται για τον κόσμο και έχει μεγάλη σεβασμό για την θέση». Ωστόσο με ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα γυρισμάτων – στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μια συνέχεια στο «Jumanji» και ένα spin off των «Μαχητών των Δρόμων» – το πιθανότερο είναι να θέσει υποψηφιότητα το 2024 ή το 2028.