Υπάρχει περίπτωση για ένα σίκουελ στους «Τέσσερις γάμους και μια κηδεία»;

four-weddings-and-a-funeral-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο σκηνοθέτης της κλασσικής ρομαντικής κωμωδίας πρόσφατα συναντήθηκε στο σπίτι του με μέλη του καστ και συζήτησε το ενδεχόμενο.

Έχουν περάσει 24 χρόνια από την κυκλοφορία της πολυαγαπημένης ρομαντικής κομεντί του Richard Curtis «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» και σύμφωνα με συντελεστές της ταινίας, ενδέχεται να υπάρξει μια συνέχεια. Η Anna Chancellor, η οποία έπαιξε στην ταινία, αποκάλυψε στην βρετανική Mirror, πως ο σκηνοθέτης της ταινίας πρόσφατα κάλεσε όλους τους πρωταγωνιστές στο σπίτι του.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός «περίπου δέκα» μέλη του καστ κατάφεραν να παρευρεθούν στην «φανταστική» συγκέντρωση. «Συζητήσαμε για μια συνέχεια, αλλά δεν νομίζω θα υπάρξει καμία. Ήταν μια από τις πρώτες μου ταινίες, οπότε όλα ήταν απίστευτα, αλλά αυτή η γενιά δεν είναι τόσο εξοικειωμένη με την ταινία» σχολίασε η Chancellor.

O Hugh Grant απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία.

Παρά το γεγονός ότι μια κινηματογραφική συνέχεια δεν φαίνεται να είναι εφικτή, δεν ισχύει το ίδιο και για την μικρή οθόνη. Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό πως η Mindy Kaling έχει αναλάβει να μεταφέρει την ταινία στην μικρή οθόνη για λογαριασμό του Hulu.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, η σειρά της Kaling θα έχει την μορφή ανθολογίας, με κάθε σεζόν να εστιάζει σε μια ανεξάρτητη ιστορία, όπου θα εξιστορούνται σημαντικά γεγονότα στις ζωές των χαρακτήρων. Η σειρά έχει ήδη μπει στο στάδιο της παραγωγής και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της μέσα στην χρονιά.