Σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «O Πύργος του Ντάουντον»

downton-abbey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Joanna Froggatt και Maggie Smith αναμένονται να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Η βρετανική δραματική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον» ολοκληρώθηκε μετά από έξι κύκλους το 2015 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για μια κινηματογραφική επιστροφή. Σύμφωνα με ανακοίνωση των παραγωγών, τα γυρίσματα της φιλόδοξης ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν την είδηση με μια φωτογραφία στο Twitter, όπου προσκαλούν τους θαυμαστές στης σειράς να «επιστρέψουν» στο Ντάουντον. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με αναρτήσεις του Hugh Bonneville σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η ταινία ενδέχεται να κάνει την πρεμιέρα της το 2019.

Τα κύρια μέλη του καστ της τηλεοπτικής παραγωγής, όπως ο Bonneville, η Michelle Dockery, η Joanna Froggatt και η Maggie Smith αναμένονται να επιστρέψουν στην ταινία. Το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του δημιουργού της σειράς, Julian Fellowes, ενώ ο Brian Percival (ο οποίος σκηνοθέτησε τον πιλότο της σειράς) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία για λογαριασμό των Focus Features και Universal.