Το εμπορικό κέντρο του «Stranger Things» ανοίγει τις πόρτες του και μας καλωσορίζει

stranger-things
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix.

Στις μέρες μας, τα εμπορικά κέντρα τείνουν να χάνουν σιγά-σιγά τον ρόλο τους, κυρίως λόγω της ευκολίας του διαδικτύου, αλλά τη δεκαετία του 1980 γνώρισαν τεράσια άνθηση. Στο πρώτο teaser τρέιλερ του τρίτου κύκλου του «Stranger Things», οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να μας καλωσορίσουν στο Starcourt Mall που ανοίγει τις πόρτες του το «καλοκαίρι του 1985», όταν και διαδραματίζεται η νέα σεζόν.

Δείτε το ρετρό teaser trailer

Όπως κάθε εμπορικό κέντρο που σέβεται τον εαυτό του, το Starcourt Mall προσφέρει όλες τις επιλογές και ανέσεις που θα ήθελε το αγοραστικό κοινό τη δεκαετία του 1980, από όλες τις μεγάλες μάρκες της εποχής, μέχρι ένα πλήρες food court, με χώρο τόσο για ξεκούραση όσο και διασκέδαση.

Netflix

Το «κερασάκι» στην τούρτα (ή μάλλον στο παγωτό χωνάκι) βρίσκεται στο τέλος του ρετρό διαφημιστικού, όπου ο Steve (Joe Keery) κάνει την εμφάνιση του ως υπάλληλος του παγωτατζίδικου Ahoy. Δίπλα του βρίσκεται η πιο «ενθουσιώδης» Robin, η νέα κοπέλα της παρέας την οποία υποδύεται η Maya Hawke. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα κάνει την πρεμιέρα του ο νέος κύκλος, αλλά πιθανόν να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως οι προηγούμενες δύο σεζόν.