Αβέβαιος για το μέλλον του «Bill & Ted 3» δηλώνει ο Keanu Reeves

bill-and-ted
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

«Για πολύ καιρό προσπαθούμε να κάνουμε την ταινία και ακόμα υπάρχουν προκλήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η είδηση πως ο Keanu Reeves και ο Alex Winter τα είχαν βρει με τους παραγωγούς του «Bill & Ted» για τη δημιουργία μιας τρίτης ταινίας είχε σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό. Τελικά όμως φαίνεται πως το εγχείρημα θα καθυστερήσει και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Keanu Reeves, ο οποίος μίλησε στο «Yahoo! Entertainment» στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας, «Siberia». «Για πολύ καιρό προσπαθούμε να κάνουμε εκείνη την ταινία και ακόμα υπάρχουν προκλήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Πέραν της επιστροφής των δύο πρωταγωνιστών, έχει γίνει γνωστό πως το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και ο Dean Parisot του «Galaxy Quest» θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών τον περασμένο Μάιο, οι παραγωγοί της είχαν ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με τη διανομή της ταινίας.

Entertainment Weekly

Τόσο ο Alex Winter όσο και ο Keanu Reeves θέλουν να γυρίσουν την ταινία.

Πρωταγωνιστές των ταινιών είναι οι δύο νεαροί William «Bill» S. Preston Esquire (Winter) και Theodore «Ted» Logan (Reeves), οι οποίο ζουν στον Σαν Ντίμας της Καλιφόρνια. Οι δύο φίλοι περνούν πολλές ώρες μαζί προσπαθώντας να τα καταφέρουν με το συγκρότημά τους, τους Wyld Stallyns, αλλά «δυστυχώς» τους λείπει το απαραίτητο ταλέντο. Η ζωή τους όμως αλλάζει δραματικά μια μέρα όταν ένας επισκέπτης από το μέλλον (τον οποίο υποδύεται ο θρυλικός κωμικός George Carlin) θα τους ενημερώσει πως η μουσική τους θα αλλάξει τον κόσμο και κάπου εκεί ξεκινούν οι φανταστικές περιπέτειες τους.

Οι ταινίες «Bill & Ted» είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία και βοήθησαν να γίνει γνωστός ο Keanu Reeves.

Η πρώτη ταινία της σειράς σε σκηνοθεσία Stephen Herek κυκλοφόρησε το 1989 και η συνέχεια της, από τον Pete Hewitt, δύο χρόνια αργότερα, το 1991. Στη συνέχεια ακολούθησαν μια animated και μια live action τηλεοπτική σειρά, όπου οι δυο πρωταγωνιστές επέστρεψαν στους ρόλους τους. Μένει να φανεί λοιπόν εάν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον (και διάθεση) για μια νέα ταινία όπου οι πρωταγωνιστές θα είναι πια μεσήλικες.