Τελικά η Dua Lipa θα τραγουδήσει στην επόμενη ταινία James Bond;

dua-lipa
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο Daniel Craig θα επιστρέψει στον ρόλο του μυστικού πράκτορα για μια τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2019.

Με την 25η ταινία του θρυλικού πράκτορα «007» να έχει μπει επίσημα στην παραγωγή με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το επόμενο βήμα για τους παραγωγούς είναι να επιλέξουν τον καλλιτέχνη που θα γράψει και θα ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για συζητήσεις με αστέρες όπως η Adele και η Beyoncé, αλλά σύμφωνα με τους Years & Years, οι παραγωγοί φαίνεται πως αποφάσισαν τελικά να συνεργαστούν με την Dua Lipa.

Invision/AP / Evan Agostini

Οι Years & Years αποκάλυψαν άθελα τους πως η Dua Lipa θα τραγουδίσει τελικά το μουσικό θέμα της επόμενης ταινίας «Τζέιμς Μποντ».

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του βρετανικού electropop συγκροτήματος στο BBC 5 Live, όπου ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να γράψουν το τραγούδι της επόμενης ταινίας. «Πίστευα πως θα μας ρωτούσαν να αναλάβουμε το μουσικό θέμα, αλλά νομίζω πως η Dua Lipa θα το κάνει» δήλωσε ο Mikey Goldsworthy.

Στη συνέχεια ο Goldsworthy αναρωτήθηκε εάν δεν έπρεπε να το πει, με τον frontman του συγκροτήματος, Olly Alexander, να τον ρωτά εάν έχει πληροφορίες που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι. Ο Goldsworth απάντησε πως δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο και ότι «νιώθει άσχημα» που χάλασε την έκπληξη. Κλείνοντας όμως σχολίασε με μια δόση χιούμορ ότι αφού «τα χάλασε όλα», οι παραγωγοί της ταινίας μπορούν να ζητήσουν από τους Years & Years να γράψουν τελικά το τραγούδι.