O Joaquin Phoenix είναι ο «Joker» και τα γυρίσματα ξεκινούν

Joaquin-phoenix
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η έξοδος της νέας αυτοτελούς ταινίας του Todd Phillips στους κινηματογράφους αναμένεται τον Οκτώβριο του 2019.

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την stand-alone ταινία που ετοιμάζει για τον Joker, τον αιώνιο εχθρό του Batman, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Joaquin Phoenix. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Joker» και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2019.

Ο Todd Phillips θα σκηνοθετήσει την ταινία η οποία θα παρουσιάσει τον εμβληματικό εχθρό του «Σκοτεινού Ιππότη» όπως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη. Ο Phillips έχει σχολιάσει πως η ταινία του θα εστιάσει σε έναν περιθωριοποιημένο άνθρωπο και θα λειτουργεί ως «παράδειγμα αποφυγής».

Invision/AP / John Salangsang

Ο Joaquin Phoenix θα υποδυθεί τον Joker στην ταινία του Todd Phillips.

Το σενάριο του «Joker» έγραψε ο Phillips σε συνεργασία με τον Scott Silver, γνωστό για την δουλειά του στο βιογραφικό δράμα «The Fighter». Τα γυρίσματα του «Joker» θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ταινία δε θα σχετίζεται με το υπάρχον cinematic universe της Warner/DC, στο οποίο περιλαμβάνονται οι πρόσφατες ταινίες των Batman, Superman, Wonder Woman και Justice League. Σε εκείνο το «σύμπαν», ο Jared Leto έχει αναλάβει τον ρόλο του Joker, έχοντας ήδη εμφανιστεί στην «Ομάδα αυτοκτονίας» και λογικά θα κάνει την εμφάνισή του σε μελλοντικές ταινίες.