Χάνει τη σημαδιακή ημερομηνία εξόδου η νέα ταινία του Quentin Tarantino

quentin-tarantino
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το «Once Upon A Time In Hollywood» θα έκανε πρεμιέρα ανήμερα της 50ής επετείου των φόνων που διέπραξε η «Οικογένεια Manson».

Η δέκατη ταινία του Quentin Tarantino τα έχει σχεδόν όλα: ένα από τα πιο αξιόλογα καστ των τελευταίων ετών και μια ιστορία με αναφορές σε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας των ΗΠΑ. Αυτό όμως που θα λείψει τελικά από το «Once Upon A Time In Hollywood» είναι η σημαδιακή πρεμιέρα.

Instagram

Brad Pitt και Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστούν στην ταινία του Tarantino.

Αρχικά η πρεμιέρα της ταινίας είχε προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2019 και πιο συγκεκριμένα ανήμερα της 50ής επετείου από τους αποτρόπαιους φόνους που διέπραξε η «οικογένεια» του Charles Manson στο σπίτι της Sharon Tate. Ενδεχομένως να είχε παρθεί η απόφαση για λόγους marketing, αλλά ο ίδιος ο Tarantino έχει τονίσει πως οι φόνοι δε θα βρίσκονται στο επίκεντρο του «Once Upon A Time In Hollywood», καθώς η ταινία του «δεν είναι για τον Charles Manson, αλλά το 1969».

AP

Ο Charles Manson πέθανε στις φυλακές της Καλιφόρνια τον Νοέμβριο του 2017.

Φαίνεται όμως πως εκφράστηκαν ορισμένες σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την σύμπτωση, οπότε τελικά η Sony πήρε την απόφαση να μεταφέρει την πρεμιέρα της ταινίες δύο εβδομάδες νωρίτερα. Έτσι λοιπόν το «Once Upon A Time In Hollywood» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 26 Ιουλίου 2019, το οποίο μπορεί ενδεχομένως να δυσαρέστησε τον σκηνοθέτη, αλλά μάλλον θα χαροποίησε τους ανυπόμονους θαυμαστές των ταινιών του.