Η Jennifer Connelly πρωταγωνίστρια στο «Top Gun: Maverick»;

Jennifer-connelly Axel Schmidt
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της συνέχειας που σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski, με στόχο μια πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2019.

Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου σίκουελ στο «Top Gun» έχει ήδη ξεκινήσει και το καστ της ταινίας συνεχίζει να εμπλουτίζεται, με στόχο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο στο Σαν Ντιέγκο. Μετά την επιβεβαίωση της επιστροφής του Val Kilmer στον ρόλο του Ice-Man, έγινε γνωστό πως οι παραγωγοί της ταινίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Jennifer Connelly.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί και είναι ιδιοκτήτρια ενός μπαρ κοντά στη βάση του Ναυτικού, όπου και διαδραματίζεται η ταινία.

Το ίδιο άρθρο αποκαλύπτει πως οι παραγωγοί έφτασαν σε συμφωνία με τον Miles Teller για να υποδυθεί τον γιο του «Goose», του wingman του Maverick στην πρωτότυπη ταινία, τον οποίο υποδύθηκε ο Anthony Edwards. Ο Joseph Kosinski θα σκηνοθετήσει σε σενάριο των Peter Craig και Justin Marks, με παραγωγό τον Jerry Bruckheimer, με την πρεμιέρα της ταινίας να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2019.