«Game Of Thrones»: Ο τελευταίος κύκλος έρχεται την άνοιξη του 2019

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Τα γυρίσματα της spin-off σειράς των Jane Goldman και George R.R. Martin ξεκινούν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ο πρόεδρος του HBO, Casey Bloys, αποκάλυψε πως ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» θα κάνει την πρεμιέρα του «στο πρώτο μισό του 2019», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι. Όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι της επικής σειράς φαντασίας έχουν κάνει πρεμιέρα την άνοιξη – πλην του έβδομου που έγινε τον Ιούλιο.

Οι θαυμαστές του «Game Of Thrones» δε θα χρειαστεί να περιμένουν πάρα πολύ για μια από τις spin-off σειρές, καθώς, σύμφωνα με το Vulture, τα γυρίσματα της σειράς που δημιούργησε η Jane Goldman με τον George R.R. Martin θα ξεκινήσουν στο Μπέλφαστ στις αρχές του 2019. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη σειρά, η οποία θα διαδραματίζεται δέκα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της κεντρικής σειράς.

Μέσω μιας δημοσίευσης στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Martin σχολίασε πως η νέα σειρά θα είναι πραγματικό «πρίκουελ» στην κεντρική ιστορία των βιβλίων του. Αναφορικά με τον τίτλο της σειράς, ο ίδιος δήλωσε πως θα του άρεσε να λέγεται «The Long Night» –όρος ο οποίος παραπέμπει στους White Walkers – προσθέτοντας πως το τηλεοπτική δίκτυο μάλλον θα θελήσει να χρησιμοποιήσει μια παραλλαγή του τίτλου της πρωτότυπης σειράς.

Πέραν όμως της σειράς των Goldman και Martin, φαίνεται πως τα υπόλοιπα τέσσερα spin-offs που εξέταζε το HBO έχουν εγκαταλειφθεί. Ο Martin εκτίμησε πως το τηλεοπτικό δίκτυο θα γυρίσει τουλάχιστον άλλον έναν πιλότο τα επόμενα χρόνια, κάτι το οποίο ενδεχομένως θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση του κοινού στη spin-off σειρά που πρόκειται να μπει στο στάδιο της παραγωγής.