Αλλαγές στο επόμενο project των αδελφών Coen για το Netflix

coen
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το «The Ballad of Buster Scruggs» θα κυκλοφορήσει τελικά ως ταινία και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι αδελφοί Coen αποκάλυψαν ορισμένα στοιχεία για την επόμενη ταινία τους, η οποία θα έχει τον τίτλο «The Ballad of Buster Scruggs». Αρχικά οι Joel και Ethan Coen είχαν αναφέρει πως το συγκεκριμένο project θα ήταν μια ανθολογία από έξι μέρη, η οποία θα κυκλοφορούσε μέσω του Netflix.

Αντί για σειρά όμως, οι Coen αποφάσισαν να γυρίσουν το «The Ballad of Buster Scruggs» ως ταινία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, η ταινία θα διατηρήσει την μορφή ανθολογίας και θα παρουσιαστεί τόσο στο Netflix όσο και στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα μέσα στη χρονιά. Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο.

Ο Tim Blake Nelson παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, όπου εμφανίζονται επίσης οι Zoe Kazan, Liam Neeson και Tom Waits.

Οι δύο κινηματογραφιστές δεν έχουν αποκαλύψει τίποτα άλλο σχετικά με την υπόθεση της ταινίας τους, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Tim Blake Nelson, ενώ εμφανίζονται οι Zoe Kazan, Liam Neeson και Tom Waits. Τα δύο αδέρφια σχολίασαν πως έχουν εμπνευστεί από τις ανθολογίες ταινιών από διαφορετικούς σκηνοθέτες, δίνοντας ως παράδειγμα τα ιταλικά γουέστερν της δεκαετίας του 1960.