Έρχεται το πιο επικό σετ της Lego για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ

lego-harry-potter-hogwarts-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο και υπομονή για να κατασκευάσετε τη σχολή μαγείας του Χόγκουαρτς με τα 6.020 τουβλάκια του σετ.

Η Lego έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα επόμενα σετ βασισμένα στον Χάρι Πότερ, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται ένα ιδιαίτερα μεγάλο και μαγικό σετ. Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ θα μπορούν να αποκτήσουν ένα σετ 6.020 κομματιών για να κατασκευάσουν τη θρυλική σχολή μαγείας, Χόγκουαρτς.

Lego

Εφόσον ακολουθήσετε τις λεπτομερέστατες οδηγίες, θα μπορείτε να κατασκευάσετε όλους τους γνώριμους χώρους της μαγικής ακαδημίας με τουβλάκια Lego, από τη μεγάλη αίθουσα και το γραφείο του Ντάμπλντορ, μέχρι το μονοπάτι για τη Φιλοσοφική Λίθο και την καλύβα του Χάγκριντ. Στο σετ περιλαμβάνονται και 27 φιγούρες όλων των χαρακτήρων που θα περίμενε να βρει κανείς, από τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη, μέχρι τους τέσσερις ιδρυτές της σχολής.

Lego

Οι διαστάσεις του σετ, όταν κατασκευαστεί πλήρως, είναι 58x69x42 εκατοστά. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, κοστίζει 460 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο την 1η Σεπτεμβρίου. Επειδή μπορεί να μην έχουν όλοι την υπομονή να αναλάβουν μια τόσο πολύπλοκη και ακριβή κατασκευή, η Lego θα κυκλοφορήσει και ορισμένα πιο μικρά και απλά σετ του Χόγκουαρτς.