Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska είναι οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι»

kristen-stewart-naomi-scott-ella-balinska
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η νέα μεταφορά από την Elizabeth Banks της κλασσικής τηλεοπτικής σειράς θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μετά από δύο ταινίες του McG το 2000 και το 2003, οι «Άγγελοι του Τσάρλι» θα επιστρέψουν ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία της Elizabeth Banks. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Kristen Stewart, η Naomi Scott και η Ella Balinska θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο ριμέικ της κλασσικής τηλεοπτικής σειράς.

Το ίδιο άρθρο αποκαλύπτει πως η Banks θα εμφανιστεί στην ταινία στον ρόλο του Bosley, του βοηθού του Τσάρλι ο οποίος βοηθούσε τους «Άγγελους» να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους. Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Jay Basu και της Banks. Αφού μπουν οι τελευταίες πινελιές στο καστ, σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα με στόχο μια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Στην νέο reboot, ο μυστηριώδης Τσάρλι έχει δημιουργήσει την Townsend Agency, μια διεθνή εταιρεία παροχής προστασίας και ερευνών. Στην ανακοίνωσή της η Banks δήλωσε ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με τις Stewart, Scott και Balinska και τόνισε πως θέλει να τιμήσει το όραμα του Charles Townsend και παράλληλα να προσφέρει μια πιο μοντέρνα ματιά στους «Άγγελους».