Βρέθηκε η μητέρα του Elton John για την βιογραφική ταινία «Rocketman»

bryce-dallas-howard Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η Bryce Dallas Howard συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο της Sheila Eileen στην ταινία του Dexter Fletcher.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Dexter Fletcher θα γυρίσει μια ταινία με θέμα τη ζωή του Elton John, το «Rocketman». Η ταινία αποσκοπεί να αφηγηθεί την άνοδο του Βρετανού καλλιτέχνη από πολλά υποσχόμενο μουσικό σε ένα παγκόσμιο pop φαινόμενο και οι παραγωγοί έχουν ήδη συγκεντρώσει ένα αξιόλογο καστ.

Ο Taron Egerton έχει συμφωνήσει να ενσαρκώσει τον Elton John, ο Jamie Bell θα υποδυθεί τον επί χρόνια μουσικό συνεργάτη του, Bernie Taupin, και ο Richard Madden τον John Reid, μάνατζερ με τον οποίο ο μουσικός συνεργάστηκε για πάνω από τρεις δεκαετίες. Το νέο μέλος του καστ αναμένεται να είναι η Bryce Dallas Howard, η οποία θα είναι η μητέρα του Elton John, Sheila Eileen.

AP / Leo Correa

Η επιλογή του Fletcher δεν είναι τυχαία, αφού εκτός από τη σκηνοθεσία του μιούζικαλ των Proclaimers, «Sunshine on Leith», είχε αντικαταστήσει τον Bryan Singer στο «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή του Freddie Mercury. Το «Rocketman» θα κυκλοφορήσει μέσω της Marv Films του Matthew Vaughn, ο οποίος υποσχέθηκε πως η ταινία θα είναι το πρώτο μιούζικαλ ακατάλληλο για ανηλίκους, με άφθονα «σεξ, ναρκωτικά και rock ‘n’ roll».