Το «Φανταστικά ζώα 2» θα έχει ακόμα περισσότερες παραπομπές στον Χάρι Πότερ

fantastic-beasts-2-poster-teaser
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο Ezra Miller και ο Jude Law μίλησαν για την εξέλιξη των χαρακτήρων τους στην πρίκουελ σειρά ταινιών.

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία της πρίκουελ σειράς από τον David Yates θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο και ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ. Σύμφωνα με νέα συνέντευξη του Ezra Miller, το «Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερα στοιχεία για τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από τα μάτια του μικρού μάγου της J.K. Rowling.

O Ezra Miller ένιωσε πως η καριέρα του κορυφώθηκε μετά την πρώτη ταινία της πρίκουελ σειράς.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ενσαρκώνει τον Κρέντενς Μπέρμπον, τον υιοθετημένο γιο της Μέρι Λου Μπέρμπον που ίδρυσε την οργάνωση No-Maj κατά της μαγείας. Στο πρόσφατο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο αποκάλυψε ότι η ταινία έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με τις ταινίες «Χάρι Πότερ» από όσο περίμενε. «Όταν κάναμε την πρώτη, πίστεψα πως είχα φτάσει σε ένα αποκορύφωμα  ζωής. Ένιωθα πως αυτό ήταν, έχω κορυφωθεί. Μετά έρχεται αυτή η ταινία και νιώθω πως οι σχέσεις μεταξύ αυτής και του Χάρι Πότερ πολλαπλασιάστηκαν».

Ο Jude Law μίλησε πρόσφατα για την σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του.

Αντίστοιχες δηλώσεις στο Comic-Con έκανε και ο Jude Law, ο οποίος υποδύεται τον Άλμπους Ντάμπλντορ σε νεότερη ηλικία. «Είχα την ελαφρώς μοναδική ευκαιρία να γνωρίζω τι συμβαίνει στον Άλμπους όταν τον γνωρίζουμε στις μέρες μας στις ιστορίες του Χάρι Πότερ. Ακόμα όμως υπάρχουν υπαινιγμοί για μυστικά και πτυχές της προσωπικότητας του στις ιστορίες Χάρι Πότερ και θα τους βρούμε σε αυτή την ιστορία» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός. Καταλήγοντας ο Law σχολίασε πως η Rowling έχει δημιουργήσει πολύπλευρους χαρακτήρες με τις σκοτεινές και φωτεινές πλευρές τους, αλλά δεν τους κρίνει.