Έκλεψε τις εντυπώσεις το νέο ξανθό λουκ της Julia Roberts

Julia-roberts Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η χολιγουντιανή σταρ χαρακτήρισε τη συμμετοχή της στη σειρά «Homecoming» ως μια «μεγάλη πνευματική πρόκληση».

Μετά από πολλά χρόνια guest εμφανίσεων, η Julia Roberts αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο της τηλεόρασης και συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Homecoming». Η 50χρονη σταρ εμφανίστηκε σε μια πάνελ συζήτηση του Television Critics Association και έκλεψε τις εντυπώσεις με το νέο ξανθό λουκ της.

Στη νέα σειρά του Amazon η Roberts θα υποδυθεί την Heidi Bergham, μια κοινωνική λειτουργό η οποία δουλεύει με στρατιώτες που γυρνούν από το μέτωπο. Το «Homecoming» είναι βασισμένο στο ομώνυμο podcast των Eli Horowitz και Micah Bloomberg και θα κάνει την πρεμιέρα του στις 2 Νοεμβρίου.

Μιλώντας για την συνεργασία της με την υπηρεσία streaming του Amazon, η Roberts αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας: «Είμαστε σαν υπηρεσία delivery, σας φέρνουμε ψυχαγωγία στην πόρτα» και στη συνέχεια εξήγησε πως αυτό που την ώθησε να αναλάβει τον ρόλο είναι πως θα έχει περισσότερο χρόνο να «ξετυλίξει πράγματα για τον κόσμο». «Ήταν μια τεράστια πνευματική πρόκληση κάθε μέρα» συνέχισε η ηθοποιός, εξηγώντας πως, πέραν της προετοιμασίας για τον ρόλο, υπήρχαν πολλές πρακτικές πτυχές των γυρισμάτων που έπρεπε να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει.

Η Roberts δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι θα συνεργαστεί ξανά με την φίλο της, Dermot Mulroney, με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» του P.J. Hogan και «Αύγουστος» του John Wells. Η ηθοποιός υπογράμμισε πως «πήρε μόλις 30 χρόνια» για να μπορέσει να παίξει το «αμόρε» του σε μια παραγωγή.