Το καλοκαίρι του 2019 θα επανέλθει τελικά το «Stranger Things»

stranger-things
ΤΡΙΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η αντιπρόεδρος του Netflix τόνισε πως «θα αξίζει την αναμονή» γιατί ο τρίτος κύκλος θα είναι «μεγαλύτερος και καλύτερος».

Το Netflix πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser του τρίτου κύκλου του «Stranger Things», κάνοντας πολλούς θαυμαστές της σειράς να πιστέψουν πως η πρεμιέρα θα έρθει το φθινόπωρο του 2018. Άλλωστε ο δεύτερος κύκλος παρουσιάστηκε στο τέλος Οκτωβρίου, στην εποχή του Halloween.

Τελικά όμως θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή περίπου έναν χρόνο, αφού, σύμφωνα με δηλώσεις της αντιπροέδρου του Netflix, Cindy Holland, η τρίτη σεζόν θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2019. «Πρόκειται για μια “χειροποίητη” σειρά. Τα αδέρφια Duffer και ο Shawn Levy αντιλαμβάνονται πως το διακύβευμα είναι υψηλό. Θέλουν να παραδώσουν κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο από την περσινή χρονιά» δήλωσε η Holland στο Entertainment Weekly, συμπληρώνοντας: «Θα είναι μια φανταστική σεζόν η οποία θα αξίζει την αναμονή».

Η ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» ενδέχεται να παίξει έναν ρόλο στον νέο κύκλο, όπως το «Ghostbusters» στον προηγούμενο.

Η παραγωγή του τρίτου κύκλου συνεχίζεται και θα κάνουν την εμφάνισή τους τα νέα μέλη του καστ, Cary Elwes και Jake Busey. Ο μεν πρώτος θα υποδυθεί τον διεφθαρμένο δήμαρχο της «καταραμένης» πόλης, ενώ ο δεύτερος έναν τοπικό δημοσιογράφο. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η νέα σεζόν διαδραματίζεται στο 1985, την εποχή που το «Επιστροφή στο Μέλλον» έκανε πάταγο.