Έρχεται ριμέικ της ταινίας «Ανήθικη πρόταση»

indecent-proposal
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η σεναριογράφος του θρίλερ, «Το κορίτσι του τρένου», έχει αναλάβει να εκσυγχρονίσει το μυθιστόρημα του Jack Engelhard.

Το μυθιστόρημα «Ανήθικη πρόταση» του Jack Engelhard μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από τον Adrian Lyne το 1993, με τους Robert Redford, Demi Moore και Woody Harrelson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παρά τις αντικρουόμενες κριτικές και επτά υποψηφιότητες στα Χρυσά Βατόμουρα, η δραματική ταινία είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στα διεθνή box office τότε, με τις παγκόσμιες εισπράξεις να υπολογίζονται στα 266 εκατομμύρια δολάρια.

Η Paramount αποφάσισε πως 25 χρόνια είναι αρκετά και φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για μια νέα μεταφορά του μυθιστορήματος του Engelhard. Σύμφωνα με άρθρο του Collider, το στούντιο έχει προσλάβει την Erin Cressida Wilson για να γράψει το σενάριο τη ταινίας. Η Wilson είναι γνωστή για τα σενάρια των ταινιών «Το κορίτσι του τρένου» και «Το πορτραίτο: Η αλλόκοτη ματιά της Νταϊάν Άρμπους», ενώ πρόσφατα εργάστηκε σε ριμέικ της ταινίας «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι».

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τις προθέσεις των παραγωγών σε σχέση με τη νέα μεταφορά του μυθιστορήματος, η οποία ενδέχεται να επηρεαστεί από τα πρόσφατα σκάνδαλα στον χώρο του θεάματος. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όταν ξαφνικά ένας εκατομμυριούχος τους κάνει μια «ανήθικη πρόταση» υποσχόμενος να λύσει τα προβλήματά τους.