Άρωμα Όσκαρ και δημοσιογραφίας στο βιογραφικό δράμα «Fair and Balanced»

nicole-kidman-charlize-theron
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Nicole Kidman και Charlize Theron πρωταγωνιστούν στην ταινία για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά πρώην προέδρου του Fox News.

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως η Charlize Theron είχε συμφωνήσει να υποδυθεί την πρώην δημοσιογράφο του Fox News, Megyn Kelly, στην ταινία «Fair and Balanced». Η βιογραφική ταινία του Jay Roach έχει στο επίκεντρο τον πρώην πρόεδρο του δικτύου, Roger Ailes, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω σεξουαλικού σκανδάλου.

 Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Nicole Kidman βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας για να αναλάβει τον ρόλο της Gretchen Carlson, η οποία είχε κατηγορήσει τον Ailes για ανάρμοστη συμπεριφορά. Το σενάριο που έγραψε ο Charles Randolph (γνωστός για το «Μεγάλο σορτάρισμα») αφηγείται την άνοδο και πτώση του Ailes, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στους κύκλους του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που βοήθησαν στην εκλογή των Richard Nixon, Ronald Reagan και George Bush.

AP / Dennis Van Tine

Μετά την παραίτηση του από την προεδρία του Fox News ο Roger Ailes έγινε σύμβουλος του Donald Trump.

Επί θητείας του Ailes το ειδησεογραφικό τμήμα του Fox απέκτησε μεγάλη τηλεθέαση, εκτοξεύοντας τις καριέρες των Kelly, Carlson και Sean Hannity. Το 2016 όμως αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του λόγω καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και στη συνέχεια έγινε σύμβουλος του Donald Trump στην προεκλογική του εκστρατεία.

Εκτός όμως από την ταινία του Roach, η ιστορία του Ailes θα γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The Loudest Voice In The Room». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Russell Crowe φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς της σειράς για να ενσαρκώσει τον πρώην πρόεδρο του Fox News.