Τι λέτε για ένα νέο «American Pie»;

tara-reid
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η Tara Reid αποκάλυψε πως οι σκηνοθέτες της ταινίας έχουν σκέψεις για μια τέταρτη συνέχεια της σειράς.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «American Pie» και, σύμφωνα με την Tara Reid, η σειρά ταινιών ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα με μια τέταρτη συνέχεια. Τελευταία ταινία της σειράς ήταν το «American Pie: Reunion» που κυκλοφόρησε το 2012. Μιλώντας στο CinePOP, η πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών αποκάλυψε πως συναντήθηκε πρόσφατα με τους σκηνοθέτες Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, οι οποίοι της εξέφρασαν τη διάθεσή τους για να γυρίσουν ένα πέμπτο «American Pie».

«Πρόσφατα συναντήθηκα με τους σκηνοθέτες σε ένα πάρτι των Emmy και είπα ας κάνουμε μια πέμπτη ταινία» δήλωσε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως οι Hurwitz και Schlossberg της απάντησαν θετικά. Η Reid ισχυρίστηκε πως τα γυρίσματα της ταινίας μπορεί να ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς.

O Sean William Scott δεν είναι τόσο αισιόδοξος με την προοπτική μιας τέταρτης συνέχειας μετά τις απογοητευτικές εισπράξεις του «American Pie: Reunion» το 2012.

«Θα είναι απίστευτο να επιστρέψουμε. Το “American Pie” είναι το “American Pie”. Οι ταινίες αποτελούσαν κομμάτι της αμερικάνικης κουλτούρας, είναι κλασσικές, είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο» δήλωσε με ενθουσιασμό η ηθοποιός. Κλείνοντας, η Reid τόνισε πως θα είναι μια υπέροχη χρονιά, αφού, εκτός από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «The Last Sharknado: It’s About Time», υπάρχει η προοπτική μια νέας συνέχειας στο «American Pie».

Παρά τον ενθουσιασμό της Reid και το ενδιαφέρον των σκηνοθετών, ο Sean William Scott δεν θεωρεί πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για άλλη μια ταινία. Σε δηλώσεις του το περασμένο έτος ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Stifler παραδέχτηκε πως μια πέμπτη ταινία δεν θα είχε νόημα. Παράλληλα εκτίμησε πως το στούντιο παραγωγής έχασε το ενδιαφέρον για τη σειρά μετά τις απογοητευτικές εισπράξεις του «American Pie: Reunion» το 2012, που κυμάνθηκαν στα 57 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ.