Ο Jim Carrey (δεν) αστειεύεται στη νέα του τηλεοπτική σειρά

Jim-carrey Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Δημοσιοποιήθηκε το πρώτο τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς «Kidding» που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο με πρωταγωνιστή τον κωμικό ηθοποιό.

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες έκτακτων εμφανίσεων, ο Jim Carrey επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά «Kidding» για λογαριασμό του δικτύου Showtime. Σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς θα είναι ο Michel Gondry, με τον οποίο ο Carrey συνεργάστηκε στη δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας, «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», το 2004.

Το «Kidding» εστιάζει σε έναν πολυαγαπημένο τηλεπαρουσιαστή παιδικής εκπομπής, του οποίου η προσωπική ζωή βρίσκεται σε κατάρρευση. Ο ίδιος ο Carrey σχολίασε πρόσφατα πως ο τόνος της σειράς θυμίζει το «The Truman Show», όπου ο κεντρικός ήρωας, ο Jeff ή Mr. Pickles, όπως είναι γνωστός στους θαυμαστές του, αντιμετωπίζει θέματα ταυτότητας και προσποιείται για να τα βγάλει πέρα.

«Ανέκαθεν έβρισκα ελκυστική την ιδέα της ταυτότητας, την αναζήτηση της ταυτότητας για το ποιος είσαι και το τι είναι αυθεντικό σε ένα άτομο. Είναι πάρα πολύ ελκυστική η ιδέα το να σε χτυπά ένα τρένο στη ζωή και να κρατιέσαι από την ιδέα του εαυτού σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο χολιγουντιανός αστέρας στο Television Critics Association.

Στη συνέχεια ο Carrey αναφέρθηκε στο φορμάτ της σειράς και εκτίμησε πως οι «αλήθειες» της θα έχουν απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. «Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες, απλά πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με το πού θέλεις να πας. Το πιο δύσκολο είναι να ξεπεράσεις τη σαβούρα» σχολίασε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας: «Εάν η αλήθεια βρίσκεται εκεί μέσα, τότε ο κόσμος θα ενδιαφερθεί γιατί ο καθένας μας θέλει να δει τον εαυτό του, θέλει να δει τη δική του αλήθεια».