Οι θεατές γύρισαν την πλάτη τους στον Kevin Spacey

billionaire-boys-club
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Τα έσοδα της δραματικής ταινίας «Billionaire Boys Club» ανήρθαν σε μόλις 126 δολάρια την πρώτη μέρα προβολής.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Kevin Spacey είχαν ως αποτέλεσμα να απολυθεί από την δραματική σειρά «House of Cards» και να αντικατασταθεί από τον Christopher Plummer στο «Όλα τα λεφτά του κόσμου» του Ridley Scott.

Ansel Elgort και Taron Egerton συμπρωταγωνιστούν στο «Billionaire Boys Club».

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός είχε παίξει με τους Ansel Elgort και Taron Egerton στην ταινία «Billionaire Boys Club» που σκηνοθέτησε ο James Cox, τα γυρίσματα της οποίας είχαν ολοκληρωθεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Έτσι λοιπόν οι παραγωγοί αποφάσισαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία της ταινίας και τελικά η πρεμιέρα έγινε την περασμένη εβδομάδα. Όπως εξήγησε η εταιρεία διανομή Vertical Entertainment, η ταινία κυκλοφόρησε από σεβασμό στον κόπο των υπόλοιπων συντελεστών της ταινίας.

Οι εισπράξεις της δραματικής ταινίας το πρώτο σαββατοκύριακο ήταν απογοητευτικές.

Παρά την απόφαση της Vertical Entertainment, το κοινό δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε και τα έσοδα από του «Billionaire Boys Club» την Παρασκευή ανήρθαν σε μόλις 126 δολάρια. Η ταινία προβλήθηκε σε οχτώ αίθουσες σε όλη τη χώρα, που σημαίνει πως κόπηκαν περίπου έξι εισιτήρια ανά αίθουσα. Το Hollywood Reporter σημειώνει σε άρθρο του πως οι εισπράξεις της ταινίας «βελτιώθηκαν» το Σάββατο και ανήρθαν στα 287 δολάρια και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα έσοδα του πρώτου σαββατοκύριακου δεν ξεπέρασαν τα 425 δολάρια.