Winona Ryder και Keanu Reeves είναι το πιο «κρυφό» ανδρόγυνο του Χόλυγουντ

winona-ryder-keanu-reeves Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο «γάμος» των δύο ηθοποιών στον «Δράκουλα» που γύρισε ο Coppola το 1992 ενδέχεται τελικά να μην ήταν τελικά εικονικός.

Η Winona Ryder αποκάλυψε πως «μάλλον» παντρεύτηκε τον Keanu Reeves κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Δράκουλας» του Francis Ford Coppola. Οι δύο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία και οι χαρακτήρες τους παντρεύτηκαν σε μια σκηνή, με την Ryder να ισχυρίζεται πως ο γάμος ενδέχεται να ήταν πραγματικός.

Η αποκάλυψε έγινε στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσαν οι δύο ηθοποιοί για την νέα τους ταινία με τίτλο «Destination Wedding», την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Victor Levin. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η Ryder «ορκίστηκε στο Θεό» πως πιστεύει ότι ο γάμος στην ταινία του Coppola ήταν κανονικός και όχι εικονικός.

Το «Destination Wedding» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Σε εκείνη την σκηνή ο Francis είχε χρησιμοποιήσει έναν πραγματικό Ρουμάνο παπά» εξήγησε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως το μυστήριο τελέστηκε κανονικά. Η Ryder χρειάστηκε μάλιστα να υπενθυμίσει στον Reeves την σκηνή, με τον ίδιο να απαντά «έκπληκτος» πως όντως είναι παντρεμένοι τόσα χρόνια, χωρίς να το γνωρίζει.

Μπορείτε να δείτε τον «γάμο» των δύο ηθοποιών πατώντας εδώ.

Μετά τον «Δράκουλα» του Coppola το 1992, οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν ξανά το 2006 στην animated ταινία «A Scanner Darkly» του Richard Linklater και το 2009 στην δραματική κωμωδία «Οι κρυφές ζωές της κυρίας Λι» της Rebecca Miller. Η νέα τους ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 6 Σεπτεμβρίου.