O Ryan Reynolds θέλει απεγνωσμένα να δει τον Hugh Jackman στο «Deadpool 3»

ryan-reynolds-hugh-Jackman Eric Charbonnea
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Μπορεί ο Αυστραλός ηθοποιός να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιστρέψει ως Wolverine, αλλά ο Reynolds έχει ήδη σκεφτεί μια σουρεαλιστική λύση.

To εξαιρετικό «Logan» που σκηνοθέτησε ο James Mangold το 2017 ήταν, όπως φαίνεται, η τελευταία εμφάνιση του Hugh Jackman στον ρόλο του Wolverine. Παρά το γεγονός ότι o Αυστραλός ηθοποιός έχει τονίσε πως δεν θα έλεγε απαραίτητα όχι για άλλη μια ταινία, παραδέχτηκε πως το «Logan» είναι ένα ιδανικό τέλος για την ιστορία του χαρακτήρα και θέλει να εξετάσει άλλους ρόλους.

Ο Deadpool του Ryan Reynolds είναι πλέον ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της Marvel στην μεγάλη οθόνη και ο Αμερικάνος ηθοποιός δεν έχει κρύψει την αγάπη και ευγνωμοσύνη του προς τον Jackman. Άλλωστε ο Reynolds έπαιξε για πρώτη φορά τον Deadpool στο «X-Men η αρχή: Γούλβεριν», όπου δέθηκε με τον χαρακτήρα σε βαθμό που έκανε τα μέγιστα ώστε να γυριστεί το «Deadpool» το 2016.

Marvel

Οι δύο μεταλλαγμένοι αντιήρωες της Marvel έχουν ένα κοινό παρελθόν και έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι στις σελίδες των κόμικ.

Τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη ταινία που κυκλοφόρησε φέτος, ο Reynolds έκανε «ανοίγματα» στον Jackman για να επιστρέψει στον ρόλο του Wolverine και να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα περιπέτεια. Σε μια νέα συνέντευξη με το Buzzfeed ο Reynolds υπογράμμισε ότι ακόμα θέλει να δει τον Jackman σε μια ταινία του Deadpool, συμπληρώνοντας πως πλέον θα του αρκούσε ακόμα και εάν ο Αυστραλός ηθοποιός εμφανιζόταν ως ο εαυτός του και όχι ως Wolverine.

Δεδομένου ότι οι ταινίες της σειράς «Deadpool» θολώνουν τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ του πραγματικού και κινηματογραφικού κόσμου με το συχνό «σπάσιμο του τέταρτου τοίχου», μια εμφάνιση του Jackman ως ο εαυτός του θα ήταν ιδανική. Άλλωστε ο ίδιος ο Reynolds, ως Deadpool, αναφέρεται στον εαυτό του με αυτοσαρκασμό στις ταινίες σε πολλές περιπτώσεις. Μένει να φανεί λοιπόν εάν οι προσπάθειες του Reynolds θα πιάσουν τόπο, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του «Deadpool 3».