H Asia Argento αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

asia-argento-anthony-bourdain Richard Shotwell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η Ιταλίδα σταρ δήλωσε πως ο διακανονισμός με τον «επικίνδυνο» Jimmy Bennett ήταν ιδέα του Anthony Bourdain.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Asia Argento συμφώνησε να πληρώσει 380.000 δολάρια σε έναν νεαρό ηθοποιό, τον Jimmy Bennett, ο οποίος ισχυρίζεται πως η Ιταλίδα σταρ του είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 2013, λίγο μετά τα 17α γενέθλιά του. Οι δύο είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «The Heart Is Deceitful Above All Things» το 2004 και στη συνέχεια διατήρησαν επαφές, μέχρι τη φερόμενη επίθεση.

Σε δήλωσή της στον δημοσιογράφο Yashar Ali, η Argento διέψευσε τους ισχυρισμούς του Bennett, τονίζοντας πως δεν υπήρξε «καμία σεξουαλική σχέση» και πως η πληρωμή των 380.000 δολαρίων ήταν ιδέα τού τότε συντρόφου της, Anthony Bourdain. Σύμφωνα με την Argento, ο Bennett την προσέγγισε «αναζητώντας βοήθεια», όταν «ξαφνικά απαίτησε ένα εξωπραγματικό ποσό». Ο Bourdain φέρεται να συμφώνησε να πληρωθεί το ποσό «για να αντιμετωπιστεί ευσπλαχνικά» ο Bennett, τον οποίο θεωρούσε «επικίνδυνο».

My son my love until I will live @jimmymbennett marina del rey 05.2013

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Οι ισχυρισμοί της Argento σχετικά με την εμπλοκή του Bourdain δεν μπορούν να εξακριβωθούν, καθώς ο δημοφιλής σεφ πέθανε τον περασμένο Ιούνιο στη Γαλλία, όπου βρισκόταν για γυρίσματα. Ο δικηγόρος του Bennett δήλωσε πως ο πελάτης του δεν επιθυμεί να σχολιάσει τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας ή το σχετικό άρθρο των New York Times.