Ξανά σε κλινική απεξάρτησης ο Ben Affleck

ben-affleck Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Πρόκειται για την τρίτη εισαγωγή του σταρ σε κλινική απεξάρτησης λόγω εθισμού στο αλκοόλ από το 2001.

Ο Ben Affleck φέρεται να επέστρεψε σε κλινική απεξάρτησης λόγω εθισμού στο αλκοόλ. Είναι η τρίτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης στρέφεται σε κλινική για τον εθισμό του, με άρθρο του TMZ να σημειώνει πως ο Affleck έκανε την εισαγωγή μετά από παρότρυνση της πρώην συζύγου, Jennifer Garner.

Το ίδιο άρθρο ανέφερε πως η Garner επισκέφτηκε το σπίτι του Affleck νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και έφυγε λίγες ώρες αργότερα. «Δεν είναι εύκολο και έχει δυσκολευτεί για να παραμείνει στον ίσιο δρόμο στο παρελθόν» δήλωσε μια πηγή στο Page Six για την περίπτωση του Affleck.

Invision/AP / Evan Agostini

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner χώρισαν τον Απρίλιο του 2017 μετά από περίπου 12 χρόνια γάμου, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Ο χολιγουντιανός αστέρας μπήκε για πρώτη φορά σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ το 2001, ενώ η δεύτερη εισαγωγή του έγινε τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα, ο Affleck είχε τονίσει πως θέλει να ζήσει τη ζωή του και να γίνει όσο καλύτερος πατέρας μπορεί.

«Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Jen που είναι γονιός μαζί μου, με έχει στηρίξει και πρόσεχε τα παιδιά μας» δήλωσε τότε ο Affleck.