Αγνώριστη η Nicole Kidman στο «Destroyer»

destroyer-nicole-kidman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Εντυπωσιάζει η δραματική μεταμόρφωση της χολιγουντιανής σταρ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο αστυνομικό θρίλερ.

Το νέο δραματικό θρίλερ της Karyn Kusama με τίτλο «Destroyer» αφηγείται την ιστορία μιας αστυνομικού του Λος Άντζελες που έχει αναλάβει να διεισδύσει σε μια εγκληματική οργάνωση. Η υπόθεση όμως έχει τραγική κατάληξη και πολλά χρόνια αργότερα, ένας από τους ηγέτες της οργάνωσης επανεμφανίζεται και η αστυνομικός θα πρέπει να συναντήσει ξανά με ανθρώπους από το μακρινό παρελθόν της για να ξεκαθαρίσει τους «ανοιχτούς λογαριασμούς».

Πέραν του σασπένς και της καταιγιστικής δράσης που υπόσχεται, το «Destroyer» ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Nicole Kidman για τις ανάγκες του ρόλου. «Πάντοτε ξέραμε ότι θέλαμε να μοιάζει με μια αληθινή μεσήλικη γυναίκα με το παρελθόν της ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Με δέρμα πειραγμένο από τον ήλιο, με ίχνη αυπνίας, άγχους και οργής, σε όλη της τη φυσικότητα» σχολίασε η Kusama. Η σκηνοθέτης εκτίμησε πως η μεταμόρφωση είναι λίγο «ειρωνική», αφού η Kidman «μισεί την καρέκλα του μακιγιάζ και θέλει απλά να είναι στο σετ και να δουλεύει».

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Sebastian Stan, Bradley Whitford, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Scoot McNairy, Natalia Cordova-Buckley και Toby Huss, μεταξύ άλλων, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του δίδυμου Phil Hay και Matt Manfredi, με προϋπηρεσία σε ταινίες όπως «Η τιτανομαχία», «Μαθητευόμενος μπάτσος» και «The Invitation».

Τα γυρίσματα του «Destroyer» έχουν ολοκληρωθεί, με πολλούς ήδη να κάνουν λόγο για υποψηφιότητες στα επερχόμενα Όσκαρ. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο, ενώ θα προβληθεί στις αίθουσες τον χειμώνα.